1, 2, 3, 4 neusje van plezier

Rode Neuzen in kinderopvang Duffel op donderdag 26 november

 

De kinderopvang in Duffel wil op donderdag 26 november zoveel mogelijk kinderen, ouders, collega’s van Emmaüs, sympathisanten… met een rode neus op zien langskomen om de Rode Neuzen Dag te steunen. Met de actie wil de kinderopvang minstens € 500 inzamelen.

 

Jongeren met psychische problemen

1 op de 5 Vlaamse jongeren kampt met psychische problemen. Daar is de kinderopvang niet blind voor. Ze willen op de Rode Neuzen Dag mee geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben.

 

Inclusieve kinderopvang

Met het Centrum voor Inclusieve Kinderopvang (CIKO) zet de kinderopvang vandaag al in op kinderen met bijzondere zorgvragen. Ze ervaren zelf het belang van een gepaste opvang voor kinderen.

 

Praktische informatie

  • Donderdag 26 november 2015 – Rooienberg 12, 2570 Duffel
  • Start vanaf 6.30 uur ’s morgens
  • De meeste Rode Neuzen zullen vanaf 15.30 uur te zien zijn wanneer de kinderen van het IBO Duffel van de school afzakken naar de Rooienberg.

 

Rode Neuzen Dag in Vlaanderen

VTM, Qmusic en Belfius organiseren op zaterdag 5 december 2015 de eerste Rode Neuzen Dag. Samen met jou en heel Vlaanderen willen we geld inzamelen voor een betere opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.

 

Hoe?

Rode Neuzen Dag wil het taboe doorbreken en via humor de problematiek bespreekbaar maken. Hoogtepunt van de actie wordt zaterdag 5 december. Op die dag is er een grote slotshow.

 

bericht geplaatst op 20.11.2015