Opendeur in De Peerle

Nieuw dagverzorgingscentrum en 54 assistentiewoningen

De Peerle is moderne architectuur die hand in hand gaat met een toekomstgerichte visie op ouderenzorg, met aandacht voor zowel woonkwaliteit als dienst- en zorgverlening.

Door de ligging in het centrum van Duffel is de Peerle makkelijk bereikbaar en uitstekend geïntegreerd in het dorpsweefsel.

Het dagverzorgingscentrum werkt thuiszorgondersteunend. Ouderen kunnen er elke werkdag terecht tussen 8 en 18 uur voor 6 uur flexibele opvang. Er is een eigen vervoersdienst met aangepaste auto’s en opgeleide chauffeur-begeleiders.

 

Huiselijk

De Peerle

De 54 assistentiewoningen omvatten diverse types welke variëren van 52 m² tot 92 m² met één of twee (slaap)kamers. Alle flats zijn voorzien van een ingerichte keuken en een badkamer die afgestemd is op mindermobiele ouderen. Op het gelijkvloers is er een groenpark met petanquebaan.

Voor iedere Duffelaar

Het dienstencentrum de Peerle is voor de Duffelse senioren the place to be voor buurtwerking; cafetaria en restaurant met dagelijks warme maaltijden aan sociaal tarief, een fitnessruimte met kinémogelijkheden, zaaltjes voor vergaderingen en feesten, een kapsalon enzovoort.

Een plaats waar het plezierig vertoeven is, jong en oud samen, iedereen is er welkom.