In het archief vindt u oude berichten.

az Sint-Maarten verhuist

Op maandag 15 oktober neemt het az Sint-Maarten de nieuwbouw in Mechelen in gebruik. Gedurende die week verhuizen alle diensten vanuit Duffel en Mechelen naar de nieuwe site aan de R6 Mechelen.
Lees meer

2017 - what matters to you

Zorg dicht bij huis, antwoorden op nieuwe zorgvragen, kwaliteit meten en verbeteren, participatie, uitbouw van zorgnetwerken, veerkracht bij medewerkers... Lees het in het jaarverslag van Emmaüs.
Lees meer

Helix - een nieuw ziekenhuisnetwerk in de Antwerpse regio

De ziekenhuizen UZA (Edegem), AZ Klina (Brasschaat), AZ Monica (Antwerpen en Deurne), AZ Sint-Jozef Malle , AZ Heilige Familie (Rumst) en AZ Sint-Jozef (Bornem en Willebroek) vormen een network met de naam ‘Helix’. Ze engageren zich om een volledig aanbod van goede zorg tot bij de patiënt te brengen.
Lees meer

20 jaar Emmaüs

Op 28 april bestaat Emmaus 20 jaar. Een heel jaar door zijn er activiteiten in de voorzieningen van Emmaus.
Lees meer

Nieuwbouw Ravottersnest (IBO Duffel) feestelijk geopend

De buitenschoolse kinderopvang in Duffel-Oost heeft begin januari zijn intrek genomen in nieuwe lokalen. Het Ravottersnest zorgt voortaan voor de voor- en naschoolse opvang van kinderen in een gloednieuw gebouw, grenzend aan gemeentelijke basisschool ’t Kofschip. Op vrijdag 2 februari zijn de nieuwe gebouwen op feestelijke wijze geopend.
Lees meer

< vorige 1 / 24 volgende >