Van Ambroos tot Zwart Goor

Emmaüs volledig vatten in een jaarverslag is onbegonnen werk. Maar je vindt er wel een aantal klemtonen in uit de werking in 2018. Veel leesplezier.
Lees meer

Vince en Stef

Vince & Stef: 2 jonge gasten, boezemvrienden van in de kleuterschool. Samen verpleegkunde gestudeerd. Vince twijfelde, Stef overtuigde hem om er samen voor te gaan. En nu samen aan de slag als verpleegkundige in Hof van Arenberg. Ze kiezen met volle goesting voor werken met ouderen.
Lees meer

Leergang Kleinschalig genormaliseerd wonen

Werk je in een woonzorgcentrum en begeleid je personen met dementie? Wil je meer weten over de principes van Active Ageing? Kennis maken met het kleinschalig genormaliseerd wonen? Ga in deze cursus op zoek naar praktijkvertaling van principes van kleinschalig, genormaliseerd wonen op maat van personen met dementie.
Lees meer

Wordt uw arts een robot

Digitalisering, artificiële intelligentie, technologische vernieuwing... Nico De Fauw van In4Care nam medewerkers van Emmaüs mee in een boeiend verhaal over de zorg in de niet-meer-zo-verre toekomst.
Lees meer

Koninklijk bezoek aan De Loods in Duffel

Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken het sociaal-artistiek Kunstencentrum De Loods in Duffel en maakt kennis met de wetenschappelijke werking van het Psychiatrisch Ziekenhuis Duffel.
Lees meer

< vorige 1 / 2 volgende >