20 jaar Emmaüs

Op 28 april bestaat Emmaus 20 jaar. Een heel jaar door zijn er activiteiten in de voorzieningen van Emmaus.
Lees meer

Nieuwbouw Ravottersnest (IBO Duffel) feestelijk geopend

De buitenschoolse kinderopvang in Duffel-Oost heeft begin januari zijn intrek genomen in nieuwe lokalen. Het Ravottersnest zorgt voortaan voor de voor- en naschoolse opvang van kinderen in een gloednieuw gebouw, grenzend aan gemeentelijke basisschool ’t Kofschip. Op vrijdag 2 februari zijn de nieuwe gebouwen op feestelijke wijze geopend.
Lees meer

Krijgt Juneco de Recht uit het Hart Award

BNP Paribas Fortis Foundation reikt binnenkort de 'Recht uit het Hart Award 2017' uit. Je kunt nog stemmen tot 30 november, bijvoorbeeld op Juneco. In leergroep Juneco verblijven 15 vluchtelingen tussen 12 en 15 jaar die zonder ouders naar België zijn gekomen.
Lees meer

Is de Grote Robijn schoonste gebouw Antwerpen

De Grote Robijn is een van de vijf kandidaten voor het Schoonste Gebouw in Antwerpen. Het is niet alleen een schoon gebouw, het is er ook een met een zinvolle invulling: in het oude klooster zitten vandaag diensten van Jeugdzorg Emmaüs.
Lees meer

AZ Jan Portaels treedt toe tot ziekenhuisnetwerk

Het algemeen ziekenhuis Jan Portaels uit Vilvoorde treedt toe tot het ziekenhuisnetwerk met het Imeldaziekenhuis uit Bonheiden, het H.-Hartziekenhuis van Lier en het AZ Sint-Maarten uit Mechelen/Duffel.
Lees meer

< vorige 1 / 13 volgende >