2017 - what matters to you

Zorg dicht bij huis, antwoorden op nieuwe zorgvragen, kwaliteit meten en verbeteren, participatie, uitbouw van zorgnetwerken, veerkracht bij medewerkers... Lees het in het jaarverslag van Emmaüs.
Lees meer

Helix - een nieuw ziekenhuisnetwerk in de Antwerpse regio

De ziekenhuizen UZA (Edegem), AZ Klina (Brasschaat), AZ Monica (Antwerpen en Deurne), AZ Sint-Jozef Malle , AZ Heilige Familie (Rumst) en AZ Sint-Jozef (Bornem en Willebroek) vormen een network met de naam ‘Helix’. Ze engageren zich om een volledig aanbod van goede zorg tot bij de patiënt te brengen.
Lees meer

20 jaar Emmaüs

Op 28 april bestaat Emmaus 20 jaar. Een heel jaar door zijn er activiteiten in de voorzieningen van Emmaus.
Lees meer

Nieuwbouw Ravottersnest (IBO Duffel) feestelijk geopend

De buitenschoolse kinderopvang in Duffel-Oost heeft begin januari zijn intrek genomen in nieuwe lokalen. Het Ravottersnest zorgt voortaan voor de voor- en naschoolse opvang van kinderen in een gloednieuw gebouw, grenzend aan gemeentelijke basisschool ’t Kofschip. Op vrijdag 2 februari zijn de nieuwe gebouwen op feestelijke wijze geopend.
Lees meer

Krijgt Juneco de Recht uit het Hart Award

BNP Paribas Fortis Foundation reikt binnenkort de 'Recht uit het Hart Award 2017' uit. Je kunt nog stemmen tot 30 november, bijvoorbeeld op Juneco. In leergroep Juneco verblijven 15 vluchtelingen tussen 12 en 15 jaar die zonder ouders naar België zijn gekomen.
Lees meer

< vorige 1 / 13 volgende >